Blogs laten schrijven

door een ervaren tekstschrijver

Wil jij je klanten bereiken door middel van het schrijven van blogs, maar lukt het je maar niet om het juiste verhaal op papier te krijgen? Ik schrijf content waar je ideale klant van zal smullen. Dit scheelt jou je waardevolle tijd, en het levert ook nog eens wat op.

Een blog aan je been...

Als ondernemer ben je druk. Je weet soms niet hoe je alle ballen omhoog moet houden. Socialmediakanalen bijhouden, nieuwsbrieven schrijven voor het opbouwen van je e-mail lijst en dan ook nog eens regelmatig bloggen. Je hebt al zo vaak gehoord hoe belangrijk het is om jouw verhaal te vertellen en blogs te schrijven, maar het lukt je maar niet om daar een gewoonte van te maken. Zelf een blog schrijven valt nog niet mee. Je hebt een interessant onderwerp nodig, maar ook content die je klanten doet verwonderen. Dat kost tijd en die heb je niet. Want buiten dat je je bedrijf draaiende probeert te houden heb je daarnaast nog heel veel andere dingen te doen.

Merk je dat je erg veel tijd kwijt bent met het schrijven van blogs waardoor je niet de juiste doelgroep bereikt? Weet je niet hoe je jouw expertise goed kunt overbrengen? Of heb je er simpelweg geen motivatie voor? Oké, je schrijft leuke teksten. Maar als je ideale klant deze teksten niet leest is het zonde van de moeite. Telkens sla je de plank mis me je blogs. Ik vertaal jouw verhaal naar content waar je klant van zal smullen.

Haal bloggen van je to-do lijstje

Hoe fijn zou het zijn als ik bloggen van je to do lijst kan halen door het van je over te nemen? Laat mij jouw verhaal vertellen en je expertise overbrengen. Dan weet je ook nog eens zeker dat de content je klanten inspireert en verwondert. De teksten die ik maak zijn niet alleen SEO-proof, maar worden ook in de juiste tone of voice geschreven.

Bereik de juiste doelgroep

Wanneer je teksten in de vorm van blogartikelen op de juiste manier inzet zul je merken dat je niet alleen goed vindbaar bent in Google, maar ook jouw ideale klant aantrekt. Door jouw verhaal op de juiste manier in te zetten bereik je de juiste doelgroep en zorg je ervoor dat ze verwondert raken en actie ondernemen, afhankelijk van het doel van de blog.

Koffie?

Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van bloggen en wil je kennismaken onder het genot van een (virtueel) kopje koffie? Laat je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Wil jij jouw klanten verwonderen?

Bel me op 06 21 49 05 24 of mail naar info@marshapaans.nl

Blogs laten schrijven

Je verhaal ook op andere kanalen?

Nadat we je kennis via blogs vertaald hebben, kunnen we kijken hoe we jouw verhaal op een andere manier kunnen vertellen. Bijvoorbeeld via je website, social media of in een artikel. Is dat een idee?

Blogs laten schrijven

Lieve reacties van klanten

"Marsha schrijft artikelen over onze klanten voor in ons zakenmagazine. We leerden Marsha kennen uit de reiswereld. Ze werkte als marketeer bij Pelikaan Travel Group en had regelmatig contact met Erik en mij. En nu werkt ze voor ons! We kunnen elkaar altijd bellen, hebben korte lijntjes en het is altijd jij en je. Dat werkt voor mij en Erik super fijn.

De teksten van Marsha zijn eigentijds en vlot. Ze krijgt het altijd voor elkaar om van een saai onderwerp een inspirerend en leesbaar verhaal te maken. Ze schrijft dus absoluut geen stroppendassenverhaal. Ze schrijft verhalen waarin onze klanten zichzelf herkennen." 

- Marieke van Os | Netwerk Brabant

"Voor mij was het erg lastig om als ondernemer over je eigen bedrijf te schrijven. Het staat zo dichtbij je, dat het lastig is om daar vanaf een afstandje naar te kijken

Gelukkig kon Marsha me helpen! Ik kon gewoon mijn verhaal vertellen en zij stelde vragen. Ze heeft de kern eruit gehaald en heeft dat weten te vertalen naar websiteteksten die het juiste gevoel overbrengen. De manier waarop het er nu staat past bij mij en mijn bedrijf: helder, verhalend, maar ook eigen. Dat laatste vond ik erg belangrijk. Ook zijn de teksten SEO-proof gemaakt en helpen ze me om mijn diensten nog beter aan de man te brengen. Ik kan Marsha daarom van harte aanbevelen!"

- Else Loof | Fotograaf

 

 

"Ondanks dat Marsha lopende opdrachten had, kon zij mij last-minute goed uit de branding helpen. De aanvragen bij Het Merk van Nu bleven zich opstapelen en om de opdrachtgevers tijdig van kwalitatief goede content te voorzien, zoals content voor hun websites en POS-materiaal, sprong Marsha snel en flexibel in. Zij leverde kwalitatief goede content, to-the-point en met de juiste tone of voice. De samenwerking loopt erg soepel en Marsha pakt briefings snel op."

- Dayenne Koreman | Het Merk van Nu

“Marsha heeft ons afgelopen periode ontzettend goed ondersteunt en een hoop content werk uithanden genomen. Omdat ze al bekend was binnen de organisatie en we altijd erg fijn hebben samengewerkt hoefde we niet lang na te denken om haar weer te vragen. Marsha is een fijne collega, die net een stapje extra zet en snel en goede output levert.”

- Vivian van Zon | Oil & Vinegar

"Marsha is een prettige tekstschrijfster om mee samen te werken. Ze stelt goede vragen, luistert aandachtig naar je verhaal en maakt scherpe, duidelijke teksten. Ze is snel, flexibel en kan zich goed verplaatsen in de doelgroep."

- Jessie Bossers | Madame Délicieux