Ik ben Marsha

en dit is mijn verhaal

Een contentspecialist, verhalenschrijver én een strevertje van 1 meter 60 die zich 100% inzet om jouw verhaal bij de juiste doelgroep te laten landen. Breda is mijn thuishaven, maar gewapend met mijn laptop kan ik gaan en staan waar ik wil!

Het verhaal erachter

Of ik nu schoenen shop bij een leuk familiebedrijf een speciaalbiertje drink in een oud fabriekspand of een weekend weg ga in een gigantische boerderij: eigenlijk ben ik altijd op zoek naar het verhaal erachter. Dit verhaal onthoud ik, schrijf ik op en vertel ik door aan familie, vrienden en mensen binnen mijn netwerk.

Ik geloof dat iedere onderneming of elke organisatie een verhaal heeft. Daarom help ik creatieve mkb’ers met het vertellen en vertalen van hun verhaal, zodat je de juiste doelgroep bereikt en je met jouw verhaal je droomklanten verwondert.

Hoe ik verhalenschrijver werd

Als freelance tekstschrijver is mijn liefde voor online marketing, communicatie en het schrijven van content begonnen bij Oil & Vinegar. Hoe gaaf is het om door middel van content beleving te geven aan een product? Om je vingers bij af te likken!

Na 2 jaar ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en deze vond ik bij Pelikaan Travel Group. Het inspireren van klanten door middel van het schrijven verhalen vond ik het állerleukst! Helaas gooide Covid-19 roet in eten. Althans… Hierdoor ben ik gaan doen wat ik het liefste doe. En dat is het schrijven van teksten, het schrijven van verhalen!

En nu?

En nu help ik ondernemers met hun verhaal te vertalen en te vertellen. De rode draad, de boodschap het waarom áchter hun producten of diensten. Dit om klanten te verwonderen en ze aan te zetten tot actie. Ik wil dat jouw klanten geraakt worden en denken: wat een tof bedrijf! En dit alles doe ik met oprechte passie en gedrevenheid.

Freelance tekstschrijver Marsha Paans

Weetjes over mij

Veer | Marsha Paans

Ik heb het mooiste uitzicht van Breda! Ik woon op verdieping 11 en kijk uit over de Grote Kerk van Breda, de Koepel en het nieuwe Turfschip.

Veer | Marsha Paans

Mijn lievelingsdier is een olifant (en dan wel de Zuid-Afrikaanse). Daar ben ik vanaf kleins af aan helemaal gek van. Ooit hoop ik een kinderboek te schrijven over Ollie de olifant.

Veer | Marsha Paans

Reizen en de wereld ontdekken is voor mij een eerste levensbehoefte. Ik vind het zó gaaf om andere culturen te ontdekken en op zoek te gaan naar hun verhaal.

Veer | Marsha Paans

Chaotisch? Welnee… Ik vergeet alleen altijd waar ik mijn sleutels of telefoon laat. [Note to myself: bedenk een vaste plek voor je spullen]

Veer | Marsha Paans

Je kunt mij wakker maken voor de schuimtaart van mijn vader óf de kip met saus (een gerecht met kip en saus) van mijn moeder.

Veer | Marsha Paans

Ik hou van een wijntje, speciaalbiertje en een kaasplankje op zijn tijd. Ik woon ook niet voor niets in het bourgondische Breda.

In de media