Marsha Paans | Tekstschrijver

Verleiden, inspireren en aan je binden

Als kind was ik altijd al gek op verhalen. Elke maandag fietste ik naar de bibliotheek bij ons in het dorp. Met twee boeken onder de snelbinders racete ik als een gek weer naar huis. Ik kon niet wachten om het verhaal in te duiken!

Onder een dekentje in m’n bed of in mijn favoriete hoekje van de bank droomde ik weg in een andere wereld. Ik sloot vriendschappen met fictieve karakters en beleefde de wildste avonturen. Elke dag opnieuw. Soms zat ik zo in het verhaal dat ik het boek niet eens uit wilde lezen. Dan wachtte ik tot het allerlaatste moment met het afscheid nemen van de hoofdpersoon.

Deze passie voor verhalen is nooit meer weggegaan.

Want of ik nu aan tafel zit met een passievolle zzp’er, een wijntje drink in een oud fabriekspand of overnacht in een gigantische boerderij uit 1800: eigenlijk ben ik altijd op zoek naar het verhaal erachter.

Het gezicht erachter

Hi! Ik ben Marsha en ik ben gek op reizen, voel me happy op het water en leef graag een bourgondisch leventje. Raamsdonksveer is mijn thuishaven, maar gewapend met mijn laptop kan ik gaan en staan waar ik wil. Die ultieme vrijheid als ondernemer. Dat is waar ik blij van word.

In 2019 zette ik de stap om te gaan ondernemen, om mijn eigen verhaal te schrijven (want van 9 tot 5 op kantoor zitten, was zeg maar niet mijn ding).

En dat gun ik jou ook. Ik gun jou om je eigen verhaal te schrijven. Letterlijk. Om je klanten te raken, te inspireren, aan je te binden. Om je droom achterna te gaan.

Jouw verhaal op papier

Het is mijn missie om ondernemers en organisaties te helpen met het verkopen van hun diensten door middel van pakkende webteksten. Ik ben ervan overtuigd dat lezers aanhaken op het verhaal. Op de WHY. En dáárom help ik ondernemers om datgene dat in hun hoofd zit op papier te krijgen.

Tekstschrijver Marsha Paans

In de media