Redacteur tijdschrift

Voor creatieve content in je magazine

Op zoek naar een creatieve redacteur voor je tijdschrift of magazine? Eentje die vlot schrijft, stressbestendig is, snel kan schakelen en zich ook nog eens vastbijt in het onderwerp? Klop klop! Kijk eens goed naar je beeldscherm, want hier is ze!

Flexibel, creatief en nieuwsgierig

Een dag op de redactie is nooit hetzelfde! Je hebt drukke en minder drukke periodes, pieken en dalen. Soms heb je extra handjes nodig en soms doe je het met de handjes die je in huis hebt. Wanneer je in de drukke periode zit maak je graag gebruik van een freelance redacteur die helder, aantrekkelijk en kwalitatief goed schrijft. Iemand die flexibel en nieuwsgierig is.

Een creatieve redacteur voor je tijdschrift

Ik ben als bamboe: flexibel, diepgeworteld en standvastig. Omdat ik flexibel ben weet ik  – wanneer er wind komt – dat ik mee kan bewegen. Snel schakelen is dan ook een van mijn sterke punten. Tegelijkertijd heb ik genoeg wortels die stevig in de grond staan. Wortels die op zoek zijn naar voeding om te groeien. Ik ben een echte nieuwtjesjager en bijt me helemaal vast in het verhaal. Ik voed mezelf met nieuwtjes om de meest fantastische verhalen te vertellen in jouw tijdschrift of magazine.

Verhalen die verwonderen

Door mijn creatieve veer – of de gebruikelijke vlotte pen – zullen de lezers smullen van de verhalen in jouw magazine of tijdschrift. Diep verzonken in het verhaal zal de lezer zijn ogen geen moment van het artikel kunnen afhouden. En die deadlines, die eet ik als ontbijt. Je zult de geschreven artikelen altijd op tijd in je mailbox ontvangen. Ik werk volgens het principe ‘afspraak is afspraak’. En ja, dit is een belofte.

Koffie?

Ben jij op zoek naar een freelance redacteur voor jouw (online) magazine, tijdschrift of krant en wil je kennismaken onder het genot van een (virtueel) kopje koffie? Laat je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Wil jij jouw lezers verwonderen?

Bel me op 06 21 49 05 24 of mail naar info@marshapaans.nl

Redacteur tijdschriften | Veer Marsha Paans

Je verhaal ook op andere kanalen?

Nadat we de artikelen in je magazine of tijdschrift hebben geplaatst, kunnen we kijken hoe we het artikel kunnen doorvertalen naar de website, in een blog of op social media. Is dat een idee?

Blogs laten schrijven

Lieve reacties van klanten

"Marsha schrijft artikelen over onze klanten voor in ons zakenmagazine. We leerden Marsha kennen uit de reiswereld. Ze werkte als marketeer bij Pelikaan Travel Group en had regelmatig contact met Erik en mij. En nu werkt ze voor ons! We kunnen elkaar altijd bellen, hebben korte lijntjes en het is altijd jij en je. Dat werkt voor mij en Erik super fijn.

De teksten van Marsha zijn eigentijds en vlot. Ze krijgt het altijd voor elkaar om van een saai onderwerp een inspirerend en leesbaar verhaal te maken. Ze schrijft dus absoluut geen stroppendassenverhaal. Ze schrijft verhalen waarin onze klanten zichzelf herkennen." 

- Marieke van Os | Netwerk Brabant

"Voor mij was het erg lastig om als ondernemer over je eigen bedrijf te schrijven. Het staat zo dichtbij je, dat het lastig is om daar vanaf een afstandje naar te kijken

Gelukkig kon Marsha me helpen! Ik kon gewoon mijn verhaal vertellen en zij stelde vragen. Ze heeft de kern eruit gehaald en heeft dat weten te vertalen naar websiteteksten die het juiste gevoel overbrengen. De manier waarop het er nu staat past bij mij en mijn bedrijf: helder, verhalend, maar ook eigen. Dat laatste vond ik erg belangrijk. Ook zijn de teksten SEO-proof gemaakt en helpen ze me om mijn diensten nog beter aan de man te brengen. Ik kan Marsha daarom van harte aanbevelen!"

- Else Loof | Fotograaf

 

"Ondanks dat Marsha lopende opdrachten had, kon zij mij last-minute goed uit de branding helpen. De aanvragen bij Het Merk van Nu bleven zich opstapelen en om de opdrachtgevers tijdig van kwalitatief goede content te voorzien, zoals content voor hun websites en POS materiaal, sprong Marsha snel en flexibel in. Zij leverde kwalitatief goede content, to-the-point en met de juiste tone-of-voice. De samenwerking loopt erg soepel en Marsha pakt briefings snel op."

- Dayenne Koreman | Het Merk van Nu

“Marsha heeft ons afgelopen periode ontzettend goed ondersteunt en een hoop content werk uithanden genomen. Omdat ze al bekend was binnen de organisatie en we altijd erg fijn hebben samengewerkt hoefde we niet lang na te denken om haar weer te vragen. Marsha is een fijne collega, die net een stapje extra zet en snel en goede output levert.”

- Vivian van Zon | Oil & Vinegar

"Marsha is een prettige tekstschrijfster om mee samen te werken. Ze stelt goede vragen, luistert aandachtig naar je verhaal en maakt scherpe, duidelijke teksten. Ze is snel, flexibel en kan zich goed verplaatsen in de doelgroep."

- Jessie Bossers | Madame Délicieux