Social media hulp

Je online zichtbaarheid vergroten

Ontbreekt het jou aan tijd, motivatie of creativiteit om je socialmediakanalen bij te houden en loop je daardoor de juiste klant mis? Laat je social media uitbesteden! Ik vertaal je verhaal en vertel ze door middel van aantrekkelijke posts die jouw klanten verwonderen.

Hulp bij social media

Je bent een drukke ondernemer en je weet soms niet hoe je alles draaiende moet houden. Blogs schrijven, je website van content voorzien, nieuwsbrieven schrijven voor het opbouwen van je e-mail lijst en dan ook nog eens regelmatig wat posten op je socialmediakanalen. Iedereen om je heen vertelt je hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn op social media, maar het lukt je maar niet om hier een structuur in aan te brengen. Bovendien heb je geen idee wat je doelgroep wilt lezen. Je hebt interessante onderwerpen nodig, maar ook content die je klanten doet verwonderen. Dat kost tijd en die heb je niet. Want buiten dat je je bedrijf overeind houdt, heb je ook nog een veel privézaken te regelen.

Merk je dat je creatieve potje leeg begint te raken? Weet je niet meer wat je op social media moet vertellen? Of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Het aantal likes lijkt te stagneren en je weet niet waar dit aan ligt. Je hebt genoeg te vertellen, maar dat moet je natuurlijk wel kunnen vertalen naar waardevolle content voor je klant.

Social media uitbesteden

Wat als ik je vertel dat je nooit meer je hoofd hoeft te breken over content voor social media? Door middel van een brainstormsessie vertalen we samen jouw verhaal naar nieuwe content voor op je social media. Laat me je helpen je verhaal te vertellen! Dan weet je zeker dat je de juiste doelgroep inspireert, verwondert en aanzet tot actie.

Bereik de juiste doelgroep

Wanneer je social media op de juiste manier inzet ga je merken dat je jouw ideale klant aantrekt. Door jouw verhaal te vertellen bereik je de juiste doelgroep en zorg je ervoor dat ze verwondert raken en actie ondernemen, afhankelijk van het doel van je post.

Koffie?

Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van social media en wil je kennismaken onder het genot van een (virtueel) kopje koffie? Laat je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Wil jij jouw klanten verwonderen?

Bel me op 06 21 49 05 24 of mail naar info@marshapaans.nl

Social media hulp | Veer Marsha Paans

Je verhaal ook op andere kanalen?

Nadat we je verhaal naar social media vertaald hebben, kunnen we kijken hoe we jouw verhaal op een andere manier kunnen vertellen. Bijvoorbeeld via je website, blogs of in een artikel. Is dat een idee?

Blogs laten schrijven

Lieve reacties van klanten

"Marsha schrijft artikelen over onze klanten voor in ons zakenmagazine. We leerden Marsha kennen uit de reiswereld. Ze werkte als marketeer bij Pelikaan Travel Group en had regelmatig contact met Erik en mij. En nu werkt ze voor ons! We kunnen elkaar altijd bellen, hebben korte lijntjes en het is altijd jij en je. Dat werkt voor mij en Erik super fijn.

De teksten van Marsha zijn eigentijds en vlot. Ze krijgt het altijd voor elkaar om van een saai onderwerp een inspirerend en leesbaar verhaal te maken. Ze schrijft dus absoluut geen stroppendassenverhaal. Ze schrijft verhalen waarin onze klanten zichzelf herkennen." 

- Marieke van Os | Netwerk Brabant

"Voor mij was het erg lastig om als ondernemer over je eigen bedrijf te schrijven. Het staat zo dichtbij je, dat het lastig is om daar vanaf een afstandje naar te kijken

Gelukkig kon Marsha me helpen! Ik kon gewoon mijn verhaal vertellen en zij stelde vragen. Ze heeft de kern eruit gehaald en heeft dat weten te vertalen naar websiteteksten die het juiste gevoel overbrengen. De manier waarop het er nu staat past bij mij en mijn bedrijf: helder, verhalend, maar ook eigen. Dat laatste vond ik erg belangrijk. Ook zijn de teksten SEO-proof gemaakt en helpen ze me om mijn diensten nog beter aan de man te brengen. Ik kan Marsha daarom van harte aanbevelen!"

- Else Loof | Fotograaf

 

 

"Ondanks dat Marsha lopende opdrachten had, kon zij mij last-minute goed uit de branding helpen. De aanvragen bij Het Merk van Nu bleven zich opstapelen en om de opdrachtgevers tijdig van kwalitatief goede content te voorzien, zoals content voor hun websites en POS-materiaal, sprong Marsha snel en flexibel in. Zij leverde kwalitatief goede content, to-the-point en met de juiste tone of voice. De samenwerking loopt erg soepel en Marsha pakt briefings snel op."

- Dayenne Koreman | Het Merk van Nu

“Marsha heeft ons afgelopen periode ontzettend goed ondersteunt en een hoop content werk uithanden genomen. Omdat ze al bekend was binnen de organisatie en we altijd erg fijn hebben samengewerkt hoefde we niet lang na te denken om haar weer te vragen. Marsha is een fijne collega, die net een stapje extra zet en snel en goede output levert.”

- Vivian van Zon | Oil & Vinegar

"Marsha is een prettige tekstschrijfster om mee samen te werken. Ze stelt goede vragen, luistert aandachtig naar je verhaal en maakt scherpe, duidelijke teksten. Ze is snel, flexibel en kan zich goed verplaatsen in de doelgroep."

- Jessie Bossers | Madame Délicieux