Skip to content

Webteksten laten schrijven

Wil je unieke webteksten, maar worstel je met het vertalen van jouw verhaal naar woorden, en belanden teksten daardoor altijd onderaan je prioriteitenlijstje? I got the answer. Laat je webteksten schrijven door een professionele tekstschrijver, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf en het bedienen van je klanten.

Een blanco vel en bergen frustratie

Goede webteksten zijn een machtig wapen om je ideale klant aan te trekken, dat weet je. Maar je hikt er al een tijdje tegenaan om nu eindelijk jouw verhaal op papier te zetten. Tijd om aan de slag te gaan dus. Je klapt je laptop open, klikt op het blauwe Word-icoontje, strekt je vingers en… er gebeurt helemaal niets. Je hoofd is blanco, leeg. Oké… webteksten schrijven is blijkbaar moeilijker dan je dacht.Want waar moet je beginnen? Wat is eigenlijk de tone of voice van je doelgroep? En hoe de F* word je gevonden op Google door je ideale klant. Pff… de moed zakt je in de schoenen. Gefrustreerd klap je je laptop dicht. ‘Morgen weer een dag’, denk je.

Herken je dit?

  • Lukt het je maar niet om de rode draad uit je verhaal te pikken en op papier te zetten?
  • Fluistert jouw Japie Krekel steeds; je teksten zijn sh*t, begin maar weer opnieuw?
  • Zoek je een stok achter de deur om eindelijk eens die webteksten online te knallen?
  • Weet je niet de motivatie of inspiratie te vinden waardoor je in een writer’s block belandt?
  • Is het schrijven van webteksten niet jouw prioriteit, maar zou dat het eigenlijk wel moeten zijn (na al die tijd)?

Stop met het verspillen van kostbare tijd aan het schrijven van teksten en focus je op wat echt belangrijk is: je bedrijf, je klanten en je projecten. Laat je webteksten schrijven door een ervaren tekstschrijver en zet een grote stap richting succes.

Waarom webteksten laten schrijven (par moi)

Als tekstschrijver beschik ik over de juiste vaardigheden om jouw verhaal op papier te zetten. Een verhaal waar jouw klant zich in herkent. ‘Luisteren tussen de regels door’ noem ik dat. Ik neem niet snel genoegen met één antwoord; ik graaf nét zo diep, totdat jouw unieke verhaal aan de oppervlakte komt. Daarna ga ik mijn bubbel in; tijd om te gaan schrijven! Met mijn skills zorg ik voor heldere en converterende teksten die jouw ideale klant aanzet tot actie. Want dat is wat je wil, toch?

Leuk en aardig, Mars, maar wat levert webteksten laten schrijven op?

Komt-tie.

Na het lezen van jouw webteksten is er geen twijfel over mogelijk. Jullie zijn het bedrijf waar je ideale klant naar op zoek is. Door jouw verhaal op papier te zetten, haakt de juiste doelgroep bij je aan. En dat geeft jou als ondernemer een gigantische boost!

Daarnaast is tijd natuurlijk geld. En dat weet jij als geen anders. Omdat jij je webteksten laat schrijven, heb je tijd over om te doen waar jij goed in bent en wat je geld oplevert. En nuttige investering dus.

En – last but not least – niet alleen je klant zal smullen van je teksten, maar ook Google vindt jouw website bijzonder interessant. Een goede vindbaarheid in Google én aantrekkelijke teksten voor je doelgroep: dat is dé gouden combinatie.