Webteksten laten schrijven

Je online zichtbaarheid vergroten

Een goed verhaal op papier zetten is zo makkelijk nog niet. Als ondernemer heb je vaak geen tijd, inspiratie of motivatie voor het schrijven van je eigen webteksen. Hoe ik je kan helpen? Ik vertaal jouw verhaal naar waardevolle webteksten. Daarnaast ken ik alle geheimen van Google en weet ik hoe ik je webteksten moet optimaliseren. Zo kan niet alleen je klant, maar ook Google niet meer om je heen.

Zichtbaar bij de juiste klanten

Het schrijven van webteksten voor je eigen website is een lastig karwei. Veel ondernemers hikken er al tijden tegenaan om eraan te beginnen. Uiteraard wil je dat je site aansluit bij je verhaal. Misschien heb je zelf al geprobeerd om webteksten te schrijven, maar lukt het je maar niet om de juiste woorden op papier te krijgen. Of wellicht heb je al webteksten, maar sluiten ze niet meer aan bij je verhaal of de tone of voice van je klanten. Hoe je dat kunt oplossen? Simpel. Neem een verhaalschrijver bij de hand om je verhaal te vertalen, te vertellen en om zichtbaar te worden bij de juiste klanten.

Een inspirerend verhaal

Verhalen doen iets met mensen. Ze inspireren, roepen emotie op of raken je. Ze zetten je aan om iets te doen. Verhalen zijn een krachtig middel om je product of dienst over te brengen. Ze zijn makkelijk te onthouden en spreken tot de verbeelding. Als tekstschrijver is het altijd mijn doel om teksten te schrijven die bij de klant passen en die jouw klant raken. Je krijgt een duidelijk verhaal in heldere taal. Natuurlijk hou ik er rekening mee dat ik je verhaal vertaal naar een hapklare SEO-geoptimaliseerde tekst voor Google.

SEO webteksten laten schrijven

Het is belangrijk om goede SEO-teksten te gebruiken om hoger in Google te komen. Het zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent, wat leidt tot meer klanten. SEO is alle stappen die nodig zijn om beter te scoren in Google. Laat ik die stappen nu net weten. In eerste instantie wil je jouw doelgroep op je website krijgen. Dan volgt stap 2: ze omver blazen met content. Hoe je dat doet? Door in te spelen op het zoekgedrag van jouw doelgroep en daar heb ik een neusje voor. SEO-teksten schrijf je met oog voor de informatiebehoefte van je klant.

Je doelgroep bereiken met waardevolle webteksten

Na het lezen van de webteksten is er geen twijfel over mogelijk: jij ben dé persoon waar jouw potentiële klanten naar op zoek zijn. Door jouw verhaal haakt de juiste doelgroep bij je aan. Ze zullen denken: ‘Wat een tof bedrijf!’ en zullen actie ondernemen, afhankelijk van het doel van je tekst. Niet alleen je klant zal smullen van je teksten, maar ook Google kan niet meer om je heen. Een goede vindbaarheid in Google in combinatie met aantrekkelijke teksten voor je doelgroep: dat is dé gouden combinatie.

Wil jij jouw unieke verhaal vertellen?

Zolang er koffie is rij ik overal naar toe! Ik ga met je aan de slag om jouw verhaal boven water te krijgen waarmee je je klanten verwondert, ze aan je bindt en ze aanzet tot actie.

Contact

Wil jij jouw klanten verwonderen?

Bel me op 06 21 49 05 24 of mail naar info@marshapaans.nl.

Webteksten laten schrijven | Veer Marsha Paans

Je verhaal ook op andere kanalen?

Nadat we je verhaal op je website vertaald hebben, kunnen we kijken hoe we jouw verhaal op een andere manier kunnen vertellen. Bijvoorbeeld via je social media, blogs of in een artikel. Is dat een idee?

Blogs laten schrijven

Lieve reacties van klanten

"Marsha schrijft artikelen over onze klanten voor in ons zakenmagazine. We leerden Marsha kennen uit de reiswereld. Ze werkte als marketeer bij Pelikaan Travel Group en had regelmatig contact met Erik en mij. En nu werkt ze voor ons! We kunnen elkaar altijd bellen, hebben korte lijntjes en het is altijd jij en je. Dat werkt voor mij en Erik super fijn.

De teksten van Marsha zijn eigentijds en vlot. Ze krijgt het altijd voor elkaar om van een saai onderwerp een inspirerend en leesbaar verhaal te maken. Ze schrijft dus absoluut geen stroppendassenverhaal. Ze schrijft verhalen waarin onze klanten zichzelf herkennen." 

- Marieke van Os | Netwerk Brabant

"Voor mij was het erg lastig om als ondernemer over je eigen bedrijf te schrijven. Het staat zo dichtbij je, dat het lastig is om daar vanaf een afstandje naar te kijken

Gelukkig kon Marsha me helpen! Ik kon gewoon mijn verhaal vertellen en zij stelde vragen. Ze heeft de kern eruit gehaald en heeft dat weten te vertalen naar websiteteksten die het juiste gevoel overbrengen. De manier waarop het er nu staat past bij mij en mijn bedrijf: helder, verhalend, maar ook eigen. Dat laatste vond ik erg belangrijk. Ook zijn de teksten SEO-proof gemaakt en helpen ze me om mijn diensten nog beter aan de man te brengen. Ik kan Marsha daarom van harte aanbevelen!"

- Else Loof | Fotograaf

 

"Ondanks dat Marsha lopende opdrachten had, kon zij mij last-minute goed uit de branding helpen. De aanvragen bij Het Merk van Nu bleven zich opstapelen en om de opdrachtgevers tijdig van kwalitatief goede content te voorzien, zoals content voor hun websites en POS materiaal, sprong Marsha snel en flexibel in. Zij leverde kwalitatief goede content, to-the-point en met de juiste tone-of-voice. De samenwerking loopt erg soepel en Marsha pakt briefings snel op."

- Dayenne Koreman | Het Merk van Nu

“Marsha heeft ons afgelopen periode ontzettend goed ondersteunt en een hoop content werk uithanden genomen. Omdat ze al bekend was binnen de organisatie en we altijd erg fijn hebben samengewerkt hoefde we niet lang na te denken om haar weer te vragen. Marsha is een fijne collega, die net een stapje extra zet en snel en goede output levert.”

- Vivian van Zon | Oil & Vinegar

"Marsha is een prettige tekstschrijfster om mee samen te werken. Ze stelt goede vragen, luistert aandachtig naar je verhaal en maakt scherpe, duidelijke teksten. Ze is snel, flexibel en kan zich goed verplaatsen in de doelgroep."

- Jessie Bossers | Madame Délicieux