Website teksten laten schrijven | Marsha Paans

Website teksten laten schrijven

Goede webteksten zijn een machtig wapen om je ideale klant aan te trekken, dat weet je. Je hikt er al een tijdje tegenaan om nu eindelijk jouw verhaal op papier te zetten. Tijd om aan de slag te gaan dus. Je klapt je laptop open, klikt op het blauwe Word-icoontje, strekt je vingers en... er gebeurt helemaal niets. Je hoofd is blanco, leeg. Oké... webteksten schrijven is blijkbaar moeilijker dan je dacht. Want waar moet je beginnen? Wat is eigenlijk de tone of voice van je doelgroep? En hoe de F word je gevonden op Google door je ideale klant. Pff... de moed zakt je in de schoenen. De oplossing? Je webteksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver.

Website teksten laten schrijven | Marsha Paans

Jouw verhaal op papier

Als tekstschrijver beschik ik over de juiste vaardigheden om jouw verhaal op papier te zetten. Een verhaal waar jouw klant zich in herkent. 'Luisteren tussen de regels door' noem ik dat. Met mijn skills zorg ik voor heldere en converterende teksten die jouw ideale klant aanzet tot actie. Want dat is wat je wil, toch?

Website teksten laten schrijven | Marsha Paans

Herken je dit?

Lukt het je maar niet om de rode draad uit je verhaal te pikken en op papier te zetten?

Fluistert jouw Japie Krekel steeds; je teksten zijn sh*t, begin maar weer opnieuw?

Zoek je een stok achter de deur om eindelijk eens die webteksten online te knallen?

Weet je niet de motivatie of inspiratie te vinden waardoor je in een writer’s block belandt?

Is het schrijven van webteksten niet jouw prioriteit, maar zou dat het eigenlijk wel moeten zijn (na al die tijd)?

Waarom moet je website teksten laten schrijven?

Verhalen doen iets met mensen. Het is een machtig wapen om klanten aan te trekken.

Verhalen inspireren, raken of roepen een emotie op.

Verhalen verleiden en zetten je ideale klant aan tot actie.

Verhalen zijn herkenbaar, makkelijk te onthouden en spreken tot de verbeelding.

Verhalen zorgen ervoor dat je klanten spontaan een afspraak met je inplannen of contact met je opnemen.

Website teksten laten schrijven | Marsha Paans

Website teksten laten schrijven, wat levert het op?

Ze converteren

Na het lezen van de webteksten is er geen twijfel over mogelijk. Jij bent het bedrijf waar je ideale klant naar op zoek is. Door jouw verhaal op papier te zetten, haakt de juiste doelgroep bij je aan. En dat geeft jou als ondernemer een gigantische energy boost!

Tijd is geld

En dat weet jij als geen anders. Omdat jij je webteksten laat schrijven heb je tijd over om te doen waar jijgoed in bent en wat je geldoplevert. En nuttige investering dus.

Google kan niet meer om je heen

Niet alleen je klant zal smullen van je teksten, maar ook Google vindt jouw website bijzonder interessant. Een goede vindbaarheid in Google én aantrekkelijke teksten voor je doelgroep: dat is dé gouden combinatie.

Wie gaat je website teksten schrijven?

Als kind fietste ik elke maandag naar de bibliotheek bij ons in het dorp. Ik struinde honderden boeken af, las tientallen achterflapteksten en ging op zoek naar dát verhaal dat me pakte. Een verhaal waarin ik me herkende. Met twee boeken onder de snelbinders racete ik als een gek weer naar huis. Ik kon niet wachten om het verhaal in te duiken!

Hi! Ik ben Marsha, ondernemer, tekstschrijver én schrijfcoach. Als kind was ik altijd al gek op verhalen. Jarenlang heb ik als online marketeer voor verschillende bedrijven gewerkt. In 2019 zette ik de stap om te gaan ondernemen, om mijn eigen verhaal te schrijven (want van 9 tot 5 op kantoor zitten, was zeg maar niet mijn ding).

Ik besloot om te gaan ondernemen. Om mijn eigen verhaal te schrijven.

En dat schrijven… Dat was het probleem niet. Het was het verkopen van mezelf. Lange tijd ging ik met zweetoksels naar netwerkbijeenkomsten en het duurde maanden voordat ik vól zelfvertrouwen mijn aanbod op de mail naar een potentiële klant zette. Ik vond het vreselijk.

Tot ik erachter kwam dat ‘verkopen’ en stuk makkelijker ging, als ik een verbinding met mijn ideale klant creëerde.

Als ik in hun hoofd kon kruipen.
Als ik hun diepste verlangens ontdekte.

Alles wat ik heb geleerd over het schrijven van converterende webteksten heb ik in één online cursus gestopt. In deze cursus leer ik je hoe je je klanten verleidt, inspireert en aanzet tot actie door het vertellen van jouw verhaal.

En guess what… dan kun jij anderen pas écht helpen. En iemand helpen is wat anders dan iets ‘verkopen’. Wanneer je laat zien dat je jouw ideale klant echt begrijpt, wordt sales een stuk eenvoudiger.

Website teksten laten schrijven | Marsha Paans

Kopje koffie?

Lekker! Neem eens een duik in mijn agenda om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. We drinken dan samen een virtueel kopje koffie en kijken wat ik voor je kan betekenen.

Heb je eerst nog wat vragen?

Snap ik, hoor. Je kunt natuurlijk niet alles weten. Hieronder beantwoord ik er alvast een paar. Staat jouw brandende vraag er niet tussen? Dan mag je me gerust een e-mail sturen.