WEBTEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Voor ondernemers die hun ideale klant willen verleiden

Goede webteksten zijn een machtig wapen om je ideale klant aan te trekken, dat weet je. Je hikt er al een tijdje tegenaan om nu eindelijk jouw verhaal op papier te zetten. Tijd om aan de slag te gaan dus. Je klapt je laptop open, klikt op het blauwe Word-icoontje, strekt je vingers en... er gebeurt helemaal niets. Je hoofd is blanco, leeg. Oké... webteksten schrijven is blijkbaar moeilijker dan je dacht. Want waar moet je beginnen? Wat is eigenlijk de tone of voice van je doelgroep? En hoe de F word je gevonden op Google door je ideale klant. Pff... de moed zakt je in de schoenen. De oplossing? Je webteksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver.

Herken je dit?

Lukt het je maar niet om jouw eigen verhaal of de juiste woorden op papier te krijgen?

Heb je lang genoeg naar een leeg Word-document zitten staren omdat het schrijven van teksten je veel tijd kost?

Of kom je niet eens toe aan 'naar een leeg Word-document staren' omdat je to-dolijst nog kilometers lang is?

Sluiten jouw webteksten niet (meer) aan bij wie jij bent als ondernemer?

Merk je dat jouw klanten geen actie ondernemen na het lezen van jouw webteksen - terwijl je weet dat ze jouw diensten verdomd goed kunnen gebruiken?

Jouw verhaal op papier

Als tekstschrijver beschik ik over de juiste vaardigheden om jouw verhaal op papier te zetten. Een verhaal waar jouw klant zich in herkent. 'Luisteren tussen de regels door' noem ik dat. Met mijn skills zorg ik voor heldere en converterende teksten die jouw ideale klant aanzet tot actie. Want dat is wat je wil, toch?

Webteksten laten schrijven | Marsha Paans

Waarom webteksten laten schrijven?

Verhalen doen iets met mensen. Het is een machtig wapen om klanten aan te trekken.

Verhalen inspireren, raken of roepen een emotie op.

Verhalen verleiden en zetten je ideale klant aan tot actie.

Verhalen zijn herkenbaar, makkelijk te onthouden en spreken tot de verbeelding.

Verhalen zorgen ervoor dat je klanten spontaan een afspraak met je inplannen of contact met je opnemen.

"Voor mij was het erg lastig om als ondernemer over je eigen bedrijf te schrijven. Het staat zo dichtbij je, dat het lastig is om daar vanaf een afstandje naar te kijken

Gelukkig kon Marsha me helpen! Ik kon gewoon mijn verhaal vertellen en zij stelde vragen. Ze heeft de kern eruit gehaald en heeft dat weten te vertalen naar websiteteksten die het juiste gevoel overbrengen. De manier waarop het er nu staat past bij mij en mijn bedrijf: helder, verhalend, maar ook eigen. Dat laatste vond ik erg belangrijk. Ook zijn de teksten SEO-proof gemaakt en helpen ze me om mijn diensten nog beter aan de man te brengen. Ik kan Marsha daarom van harte aanbevelen!"

- Else Loof | Fotograaf

"Marsha heeft mij geholpen aan mooie en inspirerende teksten voor op mijn website. Ik kreeg mijn woorden niet goed op papier. Ze heeft mij geholpen om deze woorden te vertalen naar webteksten. Webteksten die mijn passie voor coaching laten zien.

Ze voelde feilloos aan wat ik bedoelde en stelde de juiste vragen om alles te verduidelijken. Ook heeft ze me op mijn gemak gesteld, zodat ik vól zelfvertrouwen kon vertellen over mijn nieuwe coachingsbedrijf.

Nu ik de teksten lees zie ik dat Marsha mijn gedachten heeft kunnen verwoorden naar een duidelijk verhaal. Ik ben er ontzettend blij mee.

Bedankt Marsha!"

 

- Anique Gelens | Anique Gelens Coaching

 

 

 

 

 

"Ik vind het echt ongekend hoe je op papier kan zetten wat ik denk. Echt zo knap."

- Elise van Geel | Financieel bij van Geel

 

 

 

 

 

Wat levert webteksten laten schrijven je op?

Conventerende teksten

Na het lezen van de webteksten is er geen twijfel over mogelijk. Jij bent dé persoon waar je ideale klant naar op zoek is. Door jouw verhaal op papier te zetten, haakt de juiste doelgroep bij je aan. En dat geeft jou als ondernemer een gigantische energy boost!

Tijd is geld

En dat weet jij als ondernemer als geen anders. Omdat jij je webteksten laat schrijven heb je tijd over om te doen waar jij goed in bent en wat je geld oplevert. En nuttige investering dus.

Google kan niet meer om je heen

Niet alleen je klant zal smullen van je teksten, maar ook Google vindt jouw website bijzonder interessant. Een goede vindbaarheid in Google én aantrekkelijke teksten voor je doelgroep: dat is dé gouden combinatie.

Kopje koffie?

Lekker! Neem eens een duik in mijn agenda om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. We drinken dan samen een virtueel kopje koffie en kijken wat ik voor je kan betekenen.

Heb je eerst nog wat vragen?

Snap ik, hoor. Je kunt natuurlijk niet alles weten. Hieronder beantwoord ik er alvast een paar. Staat jouw brandende vraag er niet tussen? Dan mag je me gerust een e-mail sturen.